Welkom bij Centrum De Landing. Hier ontmoeten Nostalgie en Educatie elkaar.

Centrum De Landing biedt  ruimte aan andere bedrijven om een cursus te geven, te vergaderen,te brainstormen of te mediteren. Er zijn legio mogelijkheden. Centrum De Landing biedt een inspirerende omgeving met een ontspannen en informele sfeer. 

Met de vestiging van Centrum De Landing in de voormalige Basisschool Prinses Marijke is de bestemming van dit monumentale pand hersteld. In 1972 hebben de laatste kinderen er basisonderwijs genoten. Nu, 47 jaar later, neemt o.a. Take Off Support zijn intrek in dit inspirerende pand met authentieke klaslokalen. Nu  zijn het volwassenen die er onderwijs gaan genieten op het gebied van EMDR, mBIT, NLP, cognitieve- en hypnotherapie.

Terug in de tijd

Je waant je terug in de tijd als je de klaslokalen binnen treedt. De 3 klaslokalen zijn 4,5 meter hoog en hebben raampartijen tot aan het plafond. Daar hangen de authentieke typische schoollampen. De originele houten vloeren hebben een oppervlak van circa 50m2. Een oud telraam en dito schoolbankje verwijzen nog naar vroeger jaren.

Met de tijd mee

De oude houten schoolbanken hebben plaats gemaakt voor zachte comfortabele stoelen en de schoolborden zijn vervangen door beamer, touchscreen en flip-overs. Centrum De Landing faciliteert met de meest moderne leermiddelen en presentatie-mogelijkheden. Het schoolplein is ingericht als sfeervolle rustige tuin met diverse zitjes, waar je kunt genieten van de zon, of juist een plekje in de schaduw op kunt zoeken.  

Kortom, Centrum De Landing heeft het comfort en de rust om de bezoekers een prettig gevoel te geven.